Vi gir deg rask og profesjonell hjelp til å gjenopprette og fikse en hacket WordPress nettside. 

WordPress hacket? Har deres Wordpress nettside blitt hacket med malware eller virus? Våre eksperter står klare til å hjelpe dere med å reparere nettsiden, fjerne malware og virus. Vi hjelper deg sikkert, trygt og effektivt. Og ikke minst, vi kan sikre den slik at det ikke skjer igjen.

Hos oss er du/dere i trygge hender. For å hindre mest mulig skade er det viktig at du handler raskt.

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema eller pr. telefon 22 42 64 00 i vår åpningstid. Les nederst om hva vi trenger av informasjon.

Hvordan vet jeg om min wordpress nettside er blitt hacket?

Det kan være mange indikasjoner på en hacket wordpress nettside. Som oftest vil en hacket wordpress nettside ha blitt infisert med malware eller virus. Dette kan føre til at din nettside videresender besøkende til andre nettsider med tvilsomt innhold (f.eks. med pornografi eller varer som ofte selges svart). Her er en liste over noen symptomer som tyder på at din wordpress nettside er blitt hacket:

 • Du har mottatt en epost fra din serverleverandør om at din nettside inneholder skadelig programvare eller gjør noe ulovlig
 • Dine besøkende blir videresendt til andre nettsteder som dere ikke selv har satt opp
 • Nettsidene inneholder ukjent reklame og/eller produkter du ikke kjenner igjen
 • Du får en advarsel fra Google om at nettsiden anses som utrygg
 • Du har fått beskjed om å betale løsepenger for at nettsiden skal gjenopprettes
 • Nettsiden sender ut epost-spam
 • Det er også mange flere symptomer, kort fortalt om din nettside oppfører seg merkelig kan det være på tide å ta en sikkerhetsgjennomgang.

Vi kan raskt identifisere om en nettside har blitt hacket.

Hvordan vi reparerer en hacket wordpress nettside

Å reparere en hacket wordpress nettside involverer flere steg. Det er viktig at det gjøres grundig og av kompetente folk for at resultatet skal bli bra. Det finnes mange gode tutorials på nett, men det finnes også dessverre mange dårlige. Mange som har blitt hacket gjør dessverre bare noen få av de nødvendige tiltakene, og resultatet er ofte at nettsiden igjen blir hacket etter noen uker/måneder.

Hos oss gjøres alt dette av en dyktig tekniker med lang erfaring. Vi sørger for at alle nødvendige tiltak blir iverksatt for å reparere din nettside fullstendig. Litt forenklet består det av følgende steg:

 1. Ta tilbake kontrollen over nettsiden.
 2. Hindre tilgang for utenforstående for å sørge for at ikke mer skade blir gjort.
 3. Slette alt uønsket innhold fra nettsiden. Dvs. fjerne alt av virus og malware, samt ondsinnet kode og bakdører som kan være sydd inn i annen kode.
 4. Gjenopprette det orginale innholdet.
 5. Sikre nettsiden.
 6. Om nettsiden er blitt «blacklisted» (altså søkemotorene blokkerer din nettside), må vi sørge for å fjerne dette.
 7. Overvåke nettsiden.

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr i hovedsak to produkter.

Du kan få hjelp til å reparere en hacket wordpress nettside, og deretter få innført en del standard sikkerhetstiltak. Dette er et minimum av hva som må gjøres og er noe vi alltid gjør. Dette innebærer steg 1-6 fra listen ovenfor. Det betyr at vi hjelper deg nå, og deretter er du på egenhånd igjen.

Vårt anbefalte produkt er en såkalt sikkerhets og servicepakke. Dette er en tjeneste som har en månedlig kostnad og innebærer at vi sørger for kontinuerlig overvåkning og sikring av din nettside. Vi tar da hånd om din WordPress nettside. Vi gjør alle oppdateringer som må gjøres, vi tar backups og gjør alt av sikring og overvåkning. Vi tilpasser sikkerhetstiltakene til din nettside. I tillegg tilbyr vi en support-avtale. Det er et tillegg til dem som vil ha sin egen wordpress-ekspert lett tilgjengelig. Vi svarer da på alt av WordPress relaterte spørsmål og gir tilpasset hjelp til dere. Ta kontakt for pris og detaljer.

Hva trenger vi av informasjon?

Vi trenger følgende:

 • Login til wp-admin / administrasjonsgrensesnittet. Lag gjerne en ny bruker til oss med epost post@dahlsdata.no og administrator-rettigheter.
 • FTP-tilgang. Vi trenger ftp-host, ftp-brukernavn og ftp-passord.

Alle brukernavn og passord vil lagres trygt og kryptert hos oss og vil aldri misbrukes.

Fyll ut bestillingsskjemaet for å sette i gang reperasjonen av din wordpress nettside

 

 

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X