Vi i Dahls Data mener definitivt JA! Derfor har vi nå blitt Microsoft Partnere og selger og supporterer Office 365.

Stadig flere av våre kunder ønsker nå å ta i bruk skyen istedet for Citrix-løsninger eller lokale servere på kontoret. Og det hjelper vi gledelig til med. Vi er nemlig store fan av at man skal jobbe slik det er ment å jobbe. På sin egen laptop, på kontoret, hjemmefra eller på reise og uten behov for å koble seg på vanskelige VPN eller Citrix klienter.

Hvorfor bruke Citrix om du ikke trenger det?

Hva med en Office 365 løsning i skyen som gir deg en fullblods Exchange Server, Sharepoint Server og Lync Server tilgjengelig fra hele verden kun med en internettlinje? Prisen er en brøkdel av en Citrix-løsning og en brøkdel av en Exchange-server på kontoret. Da kan du administrere bedriftens epost, private og delte kalendere, møterom, online-møter og deling av dokumenter og filer. Og for dem som ønsker ennå mer profesjonell fildeling og/eller backup av arbeidsstasjonene, kan dette enkelt settes opp.

Du kan velge å vrake i supportavtaler fra forskjellige firmaer, eller du kan benytte oss i Dahls Data. Vi tar support når vi har tid, og når vi ikke har tid har vi knallgode underleverandører som alltid stiller opp for deg. Så selv om vi er små kan vi tilby knallgod og failsafe support.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud, eller les mer om Office 365 her, eller om skyen her.