Prøv i 30 dager uten risiko

Vi er så sikre på at du kommer til å bli fornøyd med vår tjeneste, at du skal få teste risikofritt i 30 dager. Om du ikke er fornøyd med vår tjeneste skal du få pengene tilbake. Enkelt og greit. (Gjelder service og sikkerhetsavtaler)


 
Service og sikkerhetsavtale
kr. 599,-per måned (eks. mva.)
Daglig backups
Oppdateringer av WordPress, plugins og themes
24/7 Sikkerhetsovervåkning og opprydding
Overvåkning av oppetid
Utvidtet spamfilter
Google Analytics
Overvåkning av SEO nøkkelord og ranking
Jevnlige ytelsestester
Vedlikehold – Fjerne spam, optimalisere db m.m.
Månedlig rapportering
Rydde opp hacket side
kr. 5900,-engangskostnad (eks. mva.)
Fjerning av all skadelig kode
Nullstilling av alle passord
Oppdatering av WordPress, plugins og themes
Implementasjon av sikkerhetstiltak
Fjerning av evnt. blacklisting
Kommunikasjon med din webhost om nødvendig
Og mye mer..

 

SPØRSMÅL?

Her har vi besvart noen av de mest spurte spørsmålene

 

Hvordan betaler jeg?

 

Betaling skjer via faktura med 14 dagers forfall. Fakturering skjer forskuddsvis normalt sett for ett år av gangen med mindre noe annet er avtalt.

Om backups

 

Backups tas hver natt og lagres trygt i skyen i 30 dager. Om du på et eller annet tidspunkt for behov for å laste tilbake en backup hjelper vi deg kostnadsfritt med dette inntil 6 ganger pr. år.

WordPress oppdateringer

 

Vi gjør alle nødvendige oppdateringer av WordPress, plugins og themes slik at du alltid har siste versjon og er så trygg som mulig. I noen tilfeller kan plugins og/eller themes ikke oppdateres av ulike grunner. Vi gir deg beskjed om dette og sørger for å holde nettsiden så sikker som mulig tross dette. Oppdager vi noen sikkerhetsproblemer knyttet til dette vil vi foreslå tiltak.

Sikkerhet

 

For å holde nettsiden din sikker innfører vi en rekke sikkerhetstiltak. I tillegg gjennomfører vi jevnlige skanninger av nettsiden for å avsløre eventuelle sikkerhetshull, samt vi holder oversikt over kjente sikkerhetshull som dukker opp i plugins og themes. Oppdager vi noen slike tar vi alltid grep så fort som mulig og gjør nødvendige tiltak. Du kan alltid være trygg på at nettsiden din er så trygg som mulig når du er med oss. Om du tross alle sikkerhetstiltak allikevel blir utsatt for et ondsinnet angrep så rydder vi opp etter dette så raskt som mulig og helt uten ekstra kostnad.

Jevnlig vedlikehold

 

Hver uke går vi gjennom nettsiden din og fjerner spam-kommentarer, optimaliserer databasen og frigjør plass ved å fjerne gamle revisjoner. I tillegg skanner vi nettsiden din for å se om det har oppstått ytelsesmessige problemer.

Overvåkning av oppetid

 

Vi holder et nøye øye med at nettsiden din er oppe og fungerer. Går nettsiden din ned får vi beskjed umiddelbart og tar nødvendige grep.

 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X